Na 22.00 uur

Studio Dependance is niet alleen een gezellige plek om een bakje koffie te drinken of te genieten van een heerlijke lunch. Na 22:00 uur gaan de stoelen aan de kant en worden de tafels weg gehaald. Dan is het tijd om eens goed uit je dak te gaan. Zo is er iedere avond wel wat te doen bij ons!

Live Muziek

Iedere zondag en dinsdag is het een super gezellig feestje met de live band “De Jongens Van Je Weet Wel”. Na ruim 5 jaar kan je met gerust hart zeggen dat De Jongens Van Je Weet Wel op zondag en dinsdag een begrip zijn geworden in Breda. Deze tweekoppige live band spelen bijna alles! Rock ‘n Roll, Top 40 of toch Disco? De Jongens Van Je Weet Wel spelen het voor je, dus schrijf je liedje op een viltje en geniet van hun muzikale talent. Op dinsdag gaan we zelfs door tot 04:00 uur!

Cocktailnights

Iedere maandag en woensdag halen we alles uit de kast om een heerlijk cocktail voor jou te maken tijdens onze cocktailnight! Kom jij de 3e woensdag van de maand langs? Dan val je met je neus in de boter, want dan is het namelijk altijd Cocktailnight XXL! Tijdens deze avond kun je een stempelkaart kopen voor maar €15,- waarmee je van 3 verschillende cocktails of gin-tonics kan genieten. Daarnaast wordt er op deze avond ook altijd een Mystery Cocktail bereid, welke elke maand wisselt! Nieuwsgierig naar het vaste assortiment? Kom gezellig langs!

20161115_073

Donderdag t/m zaterdag

Donderdag tot en met zaterdag gaan we door tot 04:00 uur! Om 22:00 uur wordt de zaak van restaurant omgetoverd tot danscafe! De tafels en stoelen worden dan weggehaald, het licht wordt gedimd en de DJ’s van dienst bezorgen jouw uiteindelijk de avond van je leven!

Op Donderdag staat Jahzury achter de draaitafels. Op Vrijdag luid DJ Just Freak je weekend op een fantastische manier in tijdens de “Dependance Sessions“. En op Zaterdag bezorgt Sherman Sixto als vaste resident DJ je een zaterdag om nooit te vergeten.

dependance personeel