Onze menukaart

Heb jij zin om lekker te dineren met vrienden of familie?
Bij Studio Dependance hebben wij elke dag een ander menu, zodat je voordelig en lekker kunt genieten van een lunch of diner. Onze dagmenu’s zijn namelijk allemaal €9,95. Uiteraard zijn deze gerechten op de andere dagen in de week ook verkrijgbaar! Benieuwd naar de verschillende dagmenu’s?

ZONDAG:
Op zondag geniet je bij ons van spareribs. Geserveerd met friet, salade en mayonaise. 

MAANDAG:
Geniet op jouw maandag van een heerlijke Salade Dependance. 

DINSDAG:
Ook wij hebben een lekkere burger in de aanbieding, namelijk de Dependance burger op dinsdag geserveerd met salade, friet en mayonaise. 

WOENSDAG:
Aangezien wij spareribs gewoon zo lekker vinden, ook op woensdag spareribs.

DONDERDAG:
Zin in een lekkere pizza? Dan ben je op donderdag bij ons aan het juiste adres! Dan hebben wij namelijk de Pizza Dependance in de aanbieding. 

VRIJDAG:
Uit een gevarieerd menu, kan de Kipsaté voor € 9,95 niet ontbreken!

ZATERDAG:
In het weekend kiezen wij voor iets specialers, namelijk een heerlijke Schnitzel voor maar € 9,95geserveerd met salade, friet en mayonaise. 


 

Benieuwd naar wat we allemaal nog meer op onze menukaart hebben staan naast deze heerlijke gerechten? Blader dan eens door het menu of kom gewoon gezellig langs! Wij verrassen jou graag met een heerlijke lunch of diner! Onze dagmenu’s zijn inclusief stokbrood met kruidenboter vooraf en koffie of thee na. 

Reserveer een tafel Bekijk onze arrangementen
studio dependance
speciaalbieravond_dependance_stappenshoppen-49
menukaart studio dependance