Vier je feest op maat bij Studio Dependance!

Heb jij altijd al een onvergetelijk feest willen geven voor jouw vrienden, of heb je gewoon geen zin in de troep na je feest? Vier dan jouw gelegenheid met een feest op maat bij Studio Dependance. Aangezien wij elke gelegenheid wel een feestje waard vinden, kun je bij ons altijd terecht met je gekste ideeën! Wij staan al te poppelen om met jou samen na te denken over hoe wij jullie over zo onvergetelijk mogelijk kunnen maken. Niks is ons te gek, dus in principe is alles bespreekbaar!

Als je eerst iets wil eten voordat je feest op maat losbarst, dan kunnen we je één van onze arrangementen aanraden! Wij hebben verschillende arrangementen in combinatie met een diner, die je dus eventueel voorafgaand aan jouw feest kan nuttigen.

 

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? De arrangementen kun je bij ons op de website vinden maar je bent natuurlijk ook van harte welkom om contact met ons op te nemen, of om gezellig even langs te komen. Dan kunnen we jou grootse plannen gelijk bespreken onder het genot van een kopje koffie of een lekker koud biertje!

 

Reserveer direct           Vraag informatie aan

20170117_090
dependance personeel